Park Ketelhaven

Park Ketelhaven

Park Ketelhaven ligt in het buurtschap Ketelhaven van de gemeente Dronten. Er staan 217 woningen. Het door de bewoners beheerde park beschikt over een verwarmd buitenzwembad, drie tennisbanen waarvan één kunstgrasbaan en een jeu-de-boulesbaan. Het park heeft een parkachtige uitstraling en wordt geheel zelfstandig door de bewoners beheerd. Alle benodigde nutsvoorzieningen zijn aanwezig, waaronder een modern glasvezelnetwerk voor supersnel internetten en HD-televisie.
Het wegenonderhoud, alsmede alle infrastructurele voorzieningen voor bijvoorbeeld riolering en straatverlichting worden door de vereniging van eigenaren beheerd. De woningen zijn naar eigen inzicht gebouwd. De grote variatie aan bouwstijlen geeft het park een bijzonder karakter.

Reacties zijn gesloten.
error: Content is protected !!